Hirdetés

Ez a fogorvos ingyen kezelést ad, ha lenyomod Super Smash Bros. Ultimate-ben

|

Egészen pontosan egy ingyenes fogtisztítást lehet így bezsebelni.

Hirdetés

Nem mindennapi promóciót villantott nemrég egy amerikai fogorvos: kitalálta ugyanis, hogy ingyenes kezelést, vagyis egy teljes fogtisztítást kapnak tőle azok, akik legyőzik őt egy videojátékban.

A 2018 decemberében kiadott, Nintendo Switch-exkluzív Super Smash Bros. Ultimate-ben kell diadalmaskodni az ajándék kezelésért.

Hirdetés

Az alábbi videóban azonban Dr. Tej A. Shah azt is elmondja, hogy mi a "büntetése" annak, aki kikapott tőle a játékban. A vesztesnek az egész világ előtt be kell számolnia arról, hogy kikapott egy fogorvostól.

Le a kalappal a Zen Family Dental és Dr. Tej A. Shah előtt, ilyen könnyen valószínűleg még soha, senki nem csalta oda az embereket a fogorvosi rendelőbe. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)