Hirdetés

Ez a hölgy segít minden barátnőnek, hogy megértsék végre a Helldivers 2-t és a demokráciát

|

Sok párkapcsolatot megmenthet ez a TikTok videó - már persze azok közül, amiket épp a Helldivers 2 zúz porrá.

Hirdetés

Töredelmesen bevallom, hogy csak és kizárólag azért nem játszom épp rommá a Helldivers 2-t a szerkesztőség többi tagjával, mert egészen egyszerűen nincs elég hely a PS5-ömön a játéknak a konzolon fix helyet birtokló Baldur's Gate 3, illetve más, jelenleg tesztelés alatt álló címek mellett (utóbbiakról egyelőre még nem beszélhetek). Én tehát épp nem a rovarokat irtom, de nagyon sokan pontosan így tesznek világszerte, ez pedig gondot okozhat nem kevés párkapcsolatban is.

Mit tegyen tehát egy barátnő vagy feleség, ha a párja éjjel-nappal a Helldivers 2-t pörgeti, ő maga pedig egyrészt nem is érti, mi a jó fenéről van itt szó, másfelől még csak esélyt sem lát arra, hogy valamilyen formában részese lehessen ennek az élménynek. Nos, most egy tiktokker segítő kezet nyújt a hölgyeknek. 

Hirdetés

Az alábbi két TikTok videóban Sarah Baus részletesen elmagyarázza azt a hátteret, amit a barátnőknek/feleségeknek érteniük kell, illetve bedob pár univerzálisan használható mondatot is, amik nagyon hasznosak lehetnek egy-egy Helldivers 2 meccs előtt, vagy épp utána.

@sarahebaus I am here to do my part 🫡 #helldivers #gamer #gamerhusband ♬ original sound - sarahebaus

@sarahebaus And whatever you do do NOT mention the creek 🫶 #helldivers #gamerhusband #helldivers #gamer #gamerwife #gamergirlfriend ♬ original sound - sarahebaus

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)