Hirdetés

Ez a srác egyetlen lövés nélkül, Legendary fokozaton nyomta végig a Halo Infinite kampányát

|

Így tolja az új sztorit egy igazi hardcore Halo speedrunner.

Hirdetés

Az első rész 2001-es megjelenése óta a Halo összefonódott az FPS-játékok világával. A Microsoft lövöldéje a stílus igazi klasszikusa, amiről egyébként nemrég egy történelmi áttekintős sorozat is kikerült a YouTube csatornánkra. Ha mindenki felzárkózott nosztalgiából, akkor felmerülhet a kérdés, hogy milyen lehet fegyverek nélkül a játékélmény? Ezt elképzelni sem tudtuk. Eddig.

Történt ugyanis, hogy egy Halo speedrunner és YouTube videós négy óra alatt úgy játszotta végig a kampányt, hogy közben egyetlen lőszert sem pocsékolt el úgynevezett lövöldözésre.

Hirdetés

A négy órás őrültekházából egy fél óránál is rövidebb, de annál izgalomdúsabb videót tett Tom a Simply & Slick nevű YouTube csatornájára. Ahogy azt a hasonló rekordoknál már megszokhattuk, itt is láthatunk a játékban megtalálható glitch-eket, ezek azonban csak akkor érvényesek, ha azokat bármilyen mod nélkül is elő lehet csalogatni.

Tom elmondása szerint a kísérlet közben körülbelül 100 alkalommal halt meg, amiből nagyjából 50 a végső boss-nál történt. Ugyan ez a videó is egészen elképesztő, a videós egy, még ennél is sokkal komolyabb eredménnyel is rendelkezik. Állítólag sikerült végigtolnia a játékot 37 perc és 46 másodperc alatt, ezt azonban nem hitelesítették, ugyanis nem vette fel magát a futamot, mindössze egy képernyőmentése van a végeredményről.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)