Hirdetés

Ez a Twitch streamer komolyan veszi a játékbeli bukást: a valóságban is zuhanni kezd

|

Most éppen az Only Up a kedvenc, a lényeg nem a játék, hanem a köré épített kihívás a valóságban.

Hirdetés

Gyakorlatilag bármikor is látogatjuk meg a Twitchet, minden szezonban találunk egy aktuális slágerjátékot, amire minden streamer rápörög és megpróbál egy kis szeletet megszerezni magának a tortából, hogy aztán néhány hét múlva átnyargalhasson a következő trendre.

Jelenleg az Only Up van soron, hogy megkapja a neki kijáró 15 perc hírnevet, ám a Twitch egyik felhasználója egy olyan kihívással fűszerezte meg a játékot (nem csak ezt, egyébként is örömmel szivatja magát), ami talán segít a megszokottnál tovább a köztudatban tartani az SC-KR Games alkotását.

Hirdetés

Ugye a játék lényege, hogy egy kissrác szerepében kell mindenféle különös, levegőben álló tereptárgyakon felugrálnunk egészen a világűrbe és ha bármelyik ponton elvétjük az ugrást, akkor jó eséllyel egészen a pálya legaljára fogunk lezuhanni és kezdhetjük elölről az egészet.

KeatDawg, a 20 éves Twitch-streamer is elkezdte a játékot, ám egy csavarral: egy vízzel teli tartály felett ülve játszik, azzal a feltétellel, hogyha a játékban leesik, akkor a valóságban is belezuhan a tankba. Az első stream alatt nagyjából 20 percen belül már sikerült a vízbe esni, de a streamer elmondása szerint nem fogja feladni, ahogy anno a Jump King (egy hasonló játék) esetében sem tette. A csatornáján minden kontentet megtaláltok, ha tetszik az ötlete.

Bár elsőre ez valószínűleg elég bugyuta ötletnek hangzik, de ki tudja, nem az Only Up lenne az első játék, amit hülye és/vagy extrém kihívások tartanak a köztudatban. Ti mit gondoltok? Van jobb ötlet játékhoz kapcsolt őrült kihívásra?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)