Hirdetés

Ez az élet, egy videojátékban összefoglalva

|

Mindenki életében eljön az a pont, amikor megannyi sikerrel átlépett akadály után úgy érzi, ideje megállapodni. Egy most érkezett videó zseniálisan foglaja össze az életünket, mintha az egy videojáték lenne.

Hirdetés

„Az élet egy szar játék, de jó a grafikája” - tartja a mondás. A PipocaVFX videója megmutatja, milyen lenne, ha az élet tényleg egy videojáték volna.

Az egész pont úgy kezdődik, mint egy átlagos sidescroller: hősünk, egy vörös hajú, hátizsákos kis figura szalad a pályán, agyonnyomja a gonosz piros gömböket, kikerüli a gyümölcsöket , amikkel egy majom próbálja őt megakadályozni előrehaladásában (avagy leküzd mindent, ami megpróbálja útját állni), és átugrik minden szakadékot. Egy kivételével. Elérkezik ahhoz a szakadékhoz, ami neki már túl nagy lenne, vissza már nem fordulhat, ezért útja azon pontján megáll, családot alapít, és legjobb tudomása szerint tanítja lányát, hogy belőle váljon az, aki képes az ugrásra, és folytathatja, amit ő elkezdett. Azonban neki sincs visszaút... Nézzétek meg a videót mindenképp, elgondolkodtató.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)