Hirdetés

Ezek a BlizzCon 2023 legmutatósabb cosplay szettjei, de Lilith mindenkit megalázott

|

A virtuális BlizzConok alatt is megkaptuk a legfrissebb híreket, de az élő rendezvény varázsához a cosplay verseny kell, ami idén is csodás szetteket hozott el nekünk.

Hirdetés

A BlizzCon 2023 nagyrészt a WarCraft bejelentésekről szólt (amelynek kapcsán komolyan lázba jöttem többek között én is őskövület WoW játékosként, meg is kaptam, hogy indokolatlan lelkesedéssel tekintek a jövőbe, de nem adom fel a reményt akkor sem), és persze kaptunk Overwatch 2 és Diablo IV infókat is. A Blizzard minden játékának rajongói összegyűltek a kedvenceikért izgulva, és néhányak be is öltöztek kedvenc karaktereiknek vagy a kedvenc világaik által inspirált hősöknek.

A profi fegyverkovácsoktól a hétvégi kalandozókig mindenki magára kapta a legjobb felszerelését, ezzel persze számos csodás pillanatot szerezve a többieknek, meg nekünk is, össze is szedtük a legjobb, legkreatívabb jelmezeket nektek.

Hirdetés

A lenti galériában megtaláljátok a legjobb cosplayek jelentős részét, sajnos nem mindenkit sikerült elkapnia profi fotósoknak, azért így is akad bőven olyan kép, ami mosolyt csal az arcokra, könnyet a szemekbe, válasszátok ki igény szerint a megfelelő reakciót:

A BlizzCon folyosóit járó cosplayerek mellett a nagyszínpadon is parádés bemutatók zajlottak. A hivatalos versenyt Tiffany Gordon elképesztő Lilith szerelése nyerte. A lenti videóban láthatjátok is, hogy miért.

Gratulálunk Tiffanynak, és mindenkinek, akinek volt bátorsága és ügyessége megjelenni a BlizzConon teljes harci díszben, sokat emeltek a rendezvény fényén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)