Hirdetés

Ezek a játékok és filmes karakterek mozgatják leginkább a felnőttfilmeket fogyasztók fantáziáját

|

Az egyik legnagyobb felnőttfilmes oldal kiadta éves statisztikáit - az élvonalban nincs érdemi változás, de a lista így is érdekes.

Hirdetés

Nem csak a közösségi oldalak és streaming szolgáltatók tekintettek vissza a 2023-as évre, hanem a PornHub is, ami már tizedik esztendeje teszi közzé Year in Review nevet viselő összesítését, mely a felhasználókról gyűjtött - anonim - adatok alapján mutatja meg, mik voltak a legnépszerűbb kategóriák különböző korosztályokban, mely színészek számítanak sztárnak, és ami nekünk külön érdekes, melyik videojátékos és filmes karaktereket nézik szívesen a fogyasztók olyan helyzetekben, ahogy a fejlesztők és filmesek nem szokták őket ábrázolni.

Amellett, hogy megtudhattuk, 344%-kal többen keresnek a "therapy" (terápia) szóra, az "android" kifejezés esetében pedig 1689%-os volt a növekedés, a felhasználók átlagosan 10 perc 9 másodpercet töltenek az oldalon, valamint hogy a konzolok közül PlayStation 4-ről lépnek be legtöbben, és a PS5 a második, fény derült még néhány érdekességre.

Hirdetés

Filmes keresések esetében tavaly Harley Quinn volt a nyerő, idén csak második lett, a Star Wars előzte be (csak nem az Ahsoka premierje miatt?). A Trónok harca és az Avatar iránti érdeklődés jelentősen nőtt, de népszerű maradt a Harry Potter, Wonder Woman, a Fekete Özvegy és a Macskanő is.

Videojátékok esetében a Fortnite és az Overwatch magabiztosan őrizték meg pozíciójukat, a Minecraft és a Pokémon egy helyet ugrott előre, és újként jelent meg az Atomic Heart az ötödik helyen. A The Legend of Zelda 26 pozíciót ugrott előre, a Super Mario 19-et, a God of War 17-et, a The Witcher és a Red Dead Redemption pedig 12-t. Az Among Us, a Cuphead és a Final Fantasy viszont már messze nem érdekel annyi nézőt, mint tavaly.

Bár konkrét videojátékos karaktereket is rangsoroltak, ez kicsit kaotikus, mivel az Overwatchban nincs Futa, akié az első hely lenne, Chun Li meg nem a Fortnite-ban szerepelt, de a harmadik helyet megszerző Tifa, a negyedik Dva (Overwatch) és az ötödik Lara Croft helyezését teljesen értjük.

Aki szigorúan a számok iránti érdeklődés miatt kíváncsi a többi adatra is, ezen az oldalon megtalálja, nyugi, családbarát, amennyire lehet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)