Hirdetés

Ezek a Wonder Woman 1984-es Xbox One-ok csodálatosan rondák

|

Vannak ronda konzolok, és van a kígyóbőr mintás, leopárdbundás Xbox One.

Hirdetés

Nagy buli volt a DC FanDome, ahol bemutatták többek között a Wonder Woman 1984 legújabb trailerét. Mivel ez lesz a következő DC film, amit kitol magából a Warner, így erre is van leginkább rápörögve a rajongótábor. A Microsoft kapva kapott az alkalmon és összehozott három, limitált kiadású, WW84-es Xbox One-t: ezek a jó, a giccses és a csúf.

Hirdetés

A legaranyosabb a hármas közül legalább jótékony célokat szolgál majd. A 24 karátos aranylap borította modellt aukcióra bocsájtják, és az abból származó bevételeket a Microsoft a Together for Her alapítványnak fogja átutalni.

A másodikat nem menti meg egy jó ügy, az csak szimplán borzalmas. A jól láthatóan Cheetah ihlette dizájnnak része a kígyóbőr-szerű borítás, és a leopárdbunda, ami gyönyörűen körbefogja a gépet. 

A harmadik a legvállalhatóbb, még úgy is, hogy a borításra ráerősítettek egy lasszót. A vörös alapú, Wonder Woman jelképpel ellátott darabot a rajongók egy Twitter-nyereményjáték keretein belül húzhatják be.

A hirdetésben egyébként apró betűvel kiírták, hogy a csini konzolok igazából csak kiállítási darabok, és nem tanácsos játszani rajtuk. A nyereményjáték és aukció győztesei egy sima Xbox One X-et is kapni fognak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)