Hirdetés

Ezek voltak a legnépszerűbb játékok és csatornák idén a YouTube-on

|

A Google egy rakás érdekes infót közzétett arról, milyen volt 2020 a YouTube Gaming terén.

Hirdetés

Ahogy a Twitchnek, a YouTube-nak is jót tett az, hogy többen, több időt töltöttünk otthon, és jó néhány órát szántunk videojátékos tartalmak fogyasztására. A YouTube Gaming fennállásának legjobb évét tudhatja maga mögött, 100 milliárd megtekintett órával és több mint 40 millió videojátékokról szóló csatornával.

A platform által közzétett blogposztból megtudtuk, hogy több mint 80 ezer tartalomgyártó lépte át a 100 ezer feliratkozós számot idén, sőt, 1000-en 5 millióig, 350-en pedig 10 millióig is eljutottak.

Játékok tekintetében a Minecraft áll az első helyen 201 milliárd megtekintéssel, ezt a Roblox 75 milliárddal, a Garena Free Fire 72 milliárddal, a GTA V 70 milliárddal, a Fortnite pedig 67 milliárddal követi. A legnépszerűbb csatornák az FGTeeV, a Jelly, a Flamingo, a Robin Hood Gamer, az ITsFunneh, a LazarBeam, a Slogo, a Mikecrack, az Arab Games Network és a Vegetta777 voltak, a legnagyobb streamerek listáját pedig a brazil NOBRU vezeti, de számos indiai videós is bekerült a top 10-be

Hirdetés

Szó esett arról is, hogy Jacksepticeye 660 ezer dollárt, CouRage pedig több mint 500 ezret gyűjtött 12 óra alatt jótékony célra. Számos e-sport esemény is lezajlott különböző szervezetek, kórházak megsegítésének céljával.

A legnépszerűbb videók listáján van néhány egészen bizarr, a legdurvább számokat ez az egészen korrekt Minecraft Real POV felvétel generálta. A teljes listát a fenti linken találhatjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)