Hirdetés

Ezekkel a poénokkal fárasztott minket a játékipar április elsején

|

Versenykormány kutyáknak, RGB-s hajfesték meg miegymás: poszttraumatikus válogatás a játékipar idei április elsejei terméséből.

Hirdetés

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az újságírásban nincs kegyetlenebb, nincs zsibbasztóbb, nincs fárasztóbb nap április elsejénél: tegnap egy idő után már egyenesen szánalmas volt minden második hírt, cikket kigyomlálnom az épp ügyeletes szerkesztővel karöltve, ami főleg a filmsajtónál kifejezetten problémás dolog, ahonnan ugyebár amúgy is olyan bejelentések jönnek néha, mintha minden második nap április elsejét írnánk.

Speciel nem bánnám, ha jövőre mondjuk elmaradna, vagy akár ha közösen úgy döntenénk, hogy nem veszünk tudomást erről a napról, mindenesetre az ipar próbálkozik, születnek kreatív és kevésbé vicces alkotások, saját vérmérsékletünk szerint dönthetünk arról, hogy a kamuhírek mindennapos tengerében fulladozva mennyire egyedi a dedikáltan kamuhír. Azért csemegéztem most nektek egy szép listát, döntsétek el!

Hirdetés

Deathloop müzli

Csak megsúgom: az Arkane-féle Deathloop kamumüzlije, a Deathloops nem azért formál végtelen jeleket, mert egy örökkévalóságig halogatják a megjelenést.

Részlet a PS1-es Control játékmenetéből

Mivel nincs PS5-ötök, ezért sem arra, PS1-re meg pláne nem fogjátok tudni megvenni a Remedy Controlját. Pedig már meg se lepne, ha még egy generációra kihoznák a játékot, persze felárasan.

MetaPets az Unreal Engine-től

Ahogy az az Eredetben is elhangzott: "Mélyebbre kell mennünk." Az Epic-féle MetaHuman Creatorre itt a cég saját viszontválasza: újgenerációs kis kedvenc-kreátor. Kutya egy nap volt ez, na, de… ahogy az az Eredetben is elhangzott: "Mélyebbre kell mennünk."

Megérkezett a Stonks mém a Fortnite-ba

Talán annak, aki követte a GameStop-részvények kálváriáját, vagy úgy általában feltéved néha Redditre, nem kell magyarázni, érteni fogja az új Fortnite-skint, amit amúgy legalább valóban megcsináltak, és tényleg elérhető a játékban.

For Honor: Playground Edition

Egy újabb olyan induló, amit legalább tényleg megcsináltak: egy napig konfetti repkedett, valamint gumikardok és kalapácsok zaja töltötte be a For Honort, vihííí!

Bugsnax bugtalanítva

A Bugsnax marketingtudósai szerint túl ijesztők a bogarak, így szó szerint bugtalanították a nasikat. Ha nincs PS5-öd, akkor nem nevetsz annyira.

A Dogitech versenykormánya kutyáknak

Bocsánat, amiért már három bekezdés óta nincs szó kutyákról, mutatom is a Logit… pardon, Dogitech újdonságát.

SMITE GO!

Ez már annyira 2016, hogy muszáj volt beválogatnom. A neve magáért beszél.

RGB-hajfesték a Razertől

Erről a Razer poénról PC Worldön is megemlékeztünk, szóval nem kell magyarázni, de vélhetően nem is szorul magyaráztra 2021 legújabb divatirányzata.

Csúszik a Halo Infinite

Ezen legalább tényleg jót nevettem, de tökre át is éreztem a helyzetet: a Kotaku benyelt egy kamu 343 Industries-fiókot és megírta, hogy megint csúszik az új Halo, hogy aztán a játék hivatalos profiljának kelljen megnyugtatnia mindenkit.

Ha szerintetek valaminek még mindenképp itt lenne a helye, ne tartsátok magatokban, írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)