Hirdetés

Ezekkel a videojátékos virtuális kandallókkal már most elkezdhetsz az ünnepekre hangolódni

|

Egyebek mellett az Oblivion, a Thief, a Deus Ex, és a Max Payne világát varázsolhatod a nappalidba.

Hirdetés

Annak, aki esetleg még nem tudná, jelezzük finoman, hogy a hétvégén itt a karácsony, úgyhogy az utolsó ajándékokat, az ünnepi vacsora hozzávalóit, a fát, és bármit, ami még szükséges a tökéletes ráhangolódáshoz, érdemes mihamarabb beszerezni.

Van azonban szerencsére olyan is, amiért nem kell kimozdulni, sőt, semmibe nem kerül, legfeljebb egy YouTube Premium előfizetés árát kell befektetnünk, ha nem akarjuk, hogy idegesítő reklámok szakítsák meg a kikapcsolódást.

Ilyen például az Y2K Era PC Game Aesthetics csatorna Video Game Fireplace sorozata, amely jelenleg nyolc videót tartalmaz - mindegyik egy játékbeli kandallót ábrázol, amiben kellemesen pattog a tűz.

Hirdetés

Mivel ez a csatorna kifejezetten a '90-es évek és 2000-es évek elejének játékaira szakosodott, olyan legendás címek világába repülhetünk el, mint az Oblivion, a Max Payne, a No One Lives Forever vagy a Thief II. Hol a tűz pattogását hallgathatjuk, hol egy kellemes zenét, néha egyéb morajokat. Aki esetleg az adott játékhoz is kedvet kap, a videók leírásából megtudhatja, hol találja meg a kandallót. 

Az elmúlt években számos fejlesztő alkotott hasonlót, a Supergiant Games például a Hades világába invitált minket két éve, de ücsöröghetünk akár Nick Offermannel is, aki közben whiskyt kortyolgat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)