Hirdetés

Lenyűgöző Fallout 4-es figura készül, de egy új konzol árát kell érte kiadnunk

|

A Three Zero Fallout 4-es power armor figurája valóban szinte mindent tud, amire egy vérbeli gyűjtő vágyhat, de a hozzá tartozó árcédula miatt a legtöbb rajongó valószínűleg inkább kihagyja majd a gyűjteményéből.

Hirdetés

A Fallout-rajongók egészen messzire is képesek elmenni azért, hogy valamilyen formában saját Power Armort szerezzenek, a japán Three Zero pedig azt reméli, hogy komoly összegeket is áldoznának rá. Egy méregdrága figurát jelentettek be, ami cserébe több érdekes funkcióval bír.

A T-45-ös nagyjából 37 centi magas és a figura testhelyzetét elképesztően részletesen beállíthatjuk, ugyanis 35 különböző helyen mozgathatjuk majd meg, többek között például az ujjait is. A páncélzat külső részeit leszerelhetjük és kicserélhetjük a később érkező Fallout 4-es figurák hasonló elemeivel, ráadásul a lemezek alatt egy szintén komoly részletességgel kidolgozott belső vázat találunk. Az aprólékosan kidolgozott és festett figura fejét is kicserélhetjük, az alapértelmezett férfi főszereplő feje mellett egy sisakos fejet is választhatunk, amit ráadásul egy LED világít meg belülről.

A figurák gyártója, a Three Zero ezeknek megfelelően elég borsos árat kér a figuráért, a csupán az AER-9 lézerpuskával érkező változat nagyjából 110 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül majd, míg a gyártó exkluzív szériája, amiben második fegyverként egy minigun is megtalálható, majdnem 115 ezer forintot kóstál majd (szerencsére ezek az árak már tartalmazzák a szállítást, a világon bárhová).

A figura előrendelése január 28-án indul a gyártó oldalán, ahol egyébként még több képet találtok a Falloutos széria első darabjáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)