Hirdetés

Fallout 76 - egy játékos egy doboz hullámcsatot küldött a Todd Howardnak

|

Todd a Fallout 76 megjelenése után valószínűleg több csomagot és levelet kapott, mint egész addigi életében, de a kazalnyi hajtű még így is meglepte.

Hirdetés

A Fallout 76 megjelenésekor az egyik komoly probléma volt a tárgyak súlya. Mivel a játékos nem cipelhet bármennyi cuccot, nem mindegy, hogy miből mennyi van nála. Egy zártöréshez szükséges hajtű 0,1 egységet nyom, ami nem tűnik soknak, de ha 200 darabot szeretnénk vinni, akkor már nehezebb lesz, mint egy páncél.

Hirdetés

Az egyik játékos ezt olyan szinten a lelkére vette, hogy egy szeretetcsomaggal akarta demonstrálni, mennyire értelmetlen is ez. A sztorit Todd a Bethesda Game Day Fallout 76-os beszélgetése közben mesélte el. Elmondása szerint kapott egy doboznyi hullámcsatot, amihez a feladó annyi kommentárt fűzött, hogy "ezt most mérd le". 

Meglepődnénk, ha a cucc tényleg annyit nyomott volna, mint egy teljes testpáncél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)