Hirdetés

Reméljük, hogy a Fallout sörtől nem nő harmadik kezünk

|

A Bethesda és a Carlsberg együttműködésének köszönhetően fogalomba került a Fallout sör, és nem is akarunk mostantól mást inni.

Hirdetés

A Fallout sorozat körüli kultusz az átlagosnál kicsit nagyobb, ami többek között azt jelenti, hogy a rajongóknak sok mindent el lehet adni.

Nem tudjuk, hogy a Bethesda vagy a Carlsberg volt-e az ötletgazda, de megszületett a Fallout sör, amit egyelőre sajnos kizárólag az Egyesült Királyságban lehet majd kapni. A világos, 4%-os pilsner lager 12-es csomagban vásárolható meg, és így 29,99 angol fontba, mintegy 12660 forintba kerül. Egy 330ml-es üveg tehát több mint 1000 forint, de berúgni az olcsó sörtől is lehet, ilyen különlegességre nem kell sajnálni a pénzt. A leírásban nem szerepel semmilyen mellékhatás. Aki esetleg az UK-ban tartózkodik, innen rendelheti meg ingyenes szállítással, és november 5-étől már ihatja is. Aki rendel, mindenképp számoljon be arról, hogy milyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)