Hirdetés

Egy Fallout cosplayert terroristának néztek

|

A rendőrség bombáknak hitte az ezüstre festett Pringles dobozokat a srác hátán, fegyverekkel vonultak fel ellene.

Hirdetés

Ha át akarod szabatni a Fallout: New Vegas cosplayedet, akkor talán azt ne magadon vidd be az üzletbe. Legalábbis ne Kanadában, ahol egy cosplayerre ráhívták a rendőröket.

A srác már a szabónál volt, amikor a rendőrség felhívta a bolt tulajdonosát, és megkérdezték tőle, hogy "lát-e kábeleket a férfi hátán". Miután a vezető válaszolt, arra utasították, hogy a hátsó ajtón át meneküljön. Az RCMP (a rendőrség helyi hivatalos megnevezése, Royal Canadian Mounted Police) kivonult puskákkal, teljes felszerelésben, majd őrizetbe vették a jelmezes férfit.

Persze miután kiderült, hogy a hátán lógó ezüst színű "bombák" valójában átfestett chipszes dobozok voltak elengedték, és természetesen nem vádolták meg semmivel.

"Mindent valódinak kell tekintenünk, amíg nem lehet bizonyítani ennek ellenkezőjét" - reagált az esetre az RCMP-től Shawn Graham. "Mindennek megvan a maga helye és ideje. A belvárosban sétálgatni jelmezben nem biztos, hogy a legjobb ötlet."

Akit érdekel az eset az nézzen át a CBC News weboldalára, ahol képeket is láthat a kiszállt egységről. Az pláne jól néz ki, ahogy fegyverekkel a kézben nevetgélnek a bolt oldalában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)