Hirdetés

Hány kupakot adnál egy Fallout témájú okosóráért?

|

Szuperhősök után a népszerű, és most különösen aktuális videojáték-franchise ihlette meg a One61 Studio tervezőit.

Hirdetés

Velünk vannak már néhány éve, de egyelőre szó sincs arról, hogy ráharapott volna a nép az okosórákra. Elsöprő forradalom helyett fokozatos térnyerés lett a generációról-generációra fejlődő készülékek sorsa.  De mint azt jól tudjuk, lassú víz partot mos.

Hirdetés

Egy licencelt ruhaneműkre és viselhető kiegészítőkre szakosodott cég, a Bioworld leányvállalata állt elő a világ első Fallout okosórájával. A One61 Studio járt úton halad, hiszen a közelmúltban már piacra dobott egy-egy Batman, The Flash és Wonder Woman témájú eszközt, sőt ha hihetünk az értesüléseknek, rövidesen a Rick & Morty rajongók is csuklójukra csatolhatják az őrült párost.

A Fallout okosóra szinkronizálható tetszőleges androidos (leszámítva a Motorola gyártmányait) és iOS-es eszközökkel Bluetoothon és egy alkalmazáson keresztül. Összehangolhatjuk vele kontaktlistánkat, utasítást adhatunk hívás kezdeményezésére, igénybe vehetjük a hangasszisztens segítségét, fogadhatjuk az értesítéseket, kezelhetjük a kamerát, de akkor is jól jön, ha ha épp meg szeretnénk találni a szobánk áttekinthetetlen káoszában elveszett telefonunkat. Továbbá, ahogy az ma már minden okosórától elvárható, legjobb tudása szerint igyekszik helyettesíteni a fitness-karkötőt, azaz méri a szívritmusunkat, számon tartja a lépéseinket satöbbi. Ugyanakkor kihagyott ziccerként említhetjük, hogy semmiféle extra funkcióval nem járul hozzá a Fallout 76 (vagy a sorozat bármely korábbi részének) élvezetéhez. Mindezért 150 dollárt (kb. 43 000 forintot) kérnek, s bár egyelőre nincs tudomásunk arról, hogy hazánkban valaha is forgalomba kerülne, az internet és a globális kereskedelem korában ez aligha jelenthet akadályt annak, aki szemet vet rá.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)