Hirdetés

Far Cry 5 - már te is megnézheted az élőszereplős rövidfilmet

|

Harminc percre most tegyél félre mindent, ezt érdemes lesz megnézned.

Hirdetés

Korábban csak az Amazon Prime rendszerén keresztül lehetett elérni az Inside Eden's Gate rövidfilmet, de mostantól szebb világban élünk, ugyanis a YouTube-ra is felkerült a hivatalos Far Cry 5 előzmény.

Hirdetés

A nagyjából félóra hosszú élőszereplős rövidfilmben a legtöbb fontosabb játékbéli karakter is feltűnik, de a sztori inkább három vlogger körül szövődik, akik azért érkeztek Hope megyébe, hogy végére járjanak a helyi furcsa eseményeknek. Mondanom sem kell, nem csak csicsergő madarakat és cuki szarvaspopulációt találnak Montanában. Mindenképp érdemes megnéznetek az alábbi videót, ha alapvetően kedvelitek a Far Cry 5 körítését.

Ha pedig a végére értetek, akkor nyugodtan el is mesélhetitek, hogy tetszett nektek az Inside Eden's Gate.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)