Hirdetés

Felfedte arcát az egyik leghíresebb Minecraft YouTuber

|

A több 10 millió feliratkozóval rendelkező videós története nem úgy alakult, ahogy tervezte, de ettől csak izgalmasabb lett az élete.

Hirdetés

Ugyan Dream sosem tervezte, hogy elrejti arcát a világ elől, idővel belőle vált az egyik legtitokzatosabb személyiség a Minecraft YouTube videósok sorában. A srác csatornája hatalmasat ment a COVID-19 járvány alatt, pláne, hogy annak környékén sokan újra elővették a Minecraftot.

A maszk ugyan egy alapvetően kényelmes (és közkedvelt) branding lehetőséget adott neki, a rejtőzködés meg is nehezítette az életét. Arctalan, ismeretlen személyként nem lóghatott együtt a videós haverjaival, így itt volt az ideje ledobni az álcát.

Dream egy rövid, 6 perces premierben mutatta meg az arcát, akkor pedig az adást másfél millióan követték egyszerre. A videó fennmaradt a csatornáján, amit mostanra egyébként majd 11 millióan láttak.

Hirdetés

A Minecraft közösség ünnepel, Dream pedig boldogabb nem is lehetne attól, hogy ilyen jól sikerültek a dolgok.

Most hogy a maszk végre leesett Dream elkezdhette megtervezni a jövőjét. A videós összeköltözhetett végre két barátjával, hogy megalapíthassák a Dream Team House-t, és most hogy a világ látta az arcát, így eldöntötte, hogy részt vesz a hétvégén esedékes San Diego TwitchConon is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)