Hirdetés

Film készülhet a Demon's Soulsból

|

Ha olyan szintet hozna, mint a mostanában megjelent adaptációk, még jó is lehet a végeredmény.

Hirdetés

Sok videojáték adaptációt láttunk már, azok közül viszont a legtöbb csúfos bukás lett. Szerencsére a helyzet javulni látszik, a Pikachu, a detektív és a Sonic is pénzügyi sikert arattak, és a közvélemény is szerette őket.

Talán ezen buzdulhatott fel a Sony, akik a Giant Freakin Robot értesülései szerint egy Demon's Souls filmen dolgoznak. Persze ezt a hírt érdemes óvatosan kezelni, hiszen ha igazak is a híresztelések, a projekt még biztosan nagyon korai szakaszban van, ilyenkor pedig még bármi könnyen megváltozhat.

Hirdetés

A Sonynak kifejezetten sűrű időszaka következhet, hiszen a Tom Holland főszereplésével készülő Uncharted film is úton van, az valamikor 2022 elején érkezhet. A Demon's Souls logikus döntés lehet következő potenciális sikernek, hiszen a Sony amúgy is rendelkezik az IP jogaival és a játékok hatalmas rajongótáborral bírnak.

Ti megnéznétek egy Demon's Souls filmet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)