Hirdetés

Bámulatos Final Fantasy VII cosplayt mutatunk

|

Egy házaspár nagyon ügyesen keltette életre a kultikus JRPG két központi szereplőjét.

Hirdetés

Sok kiváló karaktert adott már nekünk a Final Fantasy, de kétségtelen, hogy a hetedik számozott rész hősei maradtak sokak számára a legemlékezetesebbek. Ha pedig egy cosplayes házaspár a témához nyúl, talán nem is kérdés, kiknek öltöznek be.

Hirdetés

Natalia és Alexy Kochetkov már elég sokszor öltöttek magukra különféle jelmezeket közösen, ez alkalommal egy képsorozat erejéig Zack Fair és Aerith Gainsborough bőrébe bújtak. Mindkét karakterrel először a Final Fantasy VII-ben találkozhattunk, de a játék előzményeként szolgáló Crisis Core: Final Fantasy VII cselekményének is nagyon fontos szereplői voltak. A két cosplayer remekül életre keltette a játékbeli szerelmespárt, és ha nem tudnánk, hogy valódi fotókról van szó, talán még azt is hihetnénk, hogy esetleg a készülő Final Fantasy VII Remake-ből származnak.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)