Hirdetés

Final Fantasy VII élőszereplős sorozat indulhat

|

Final Fantasy 7: The Web Series címmel indítanának élőszereplős, ingyenesen nézhető sorozatot. A szereplőválogatás már kezdetét is vette.

Hirdetés

Még tavaly láthattunk egy rövidke kis élőszereplős Final Fantasy 7 videót, amit egy akkor még teljesen különálló olasz csoport készített, ám akkor még távoli, megvalósíthatatlan álomnak tűnt, hogy esetleg egy komoly szériát is létrehozzanak belőle.

Azóta a csapat összeállt a Pittsburg stúdióval és megalkották a Shinra Productionst. Ezzel a lépéssel közel 250 másik dolgához értő filmkészítőt fogtak össze, sőt már Tifa és Barrett alakításához is találtak színészeket. Mi mondjuk szívesen látnánk még viszont a 35 kilós Buster Sword replikát is.

A Final Fantasy 7: The Web Series egy évad-alapú sorozat lenne, ami a YouTube-on keresztül bárki teljesen ingyen megtekinthetne. A cél az, hogy felelevenítsék a legemlékezetesebb jeleneteket az eredeti PlayStation One játék alapján. A stúdió már megszerezte a jogokat a játék zenéjéhez, és több hollywoodi-, tévés- és játékfejlesztő-stúdiótól kapnak segítő kezet.

A projektet felrakták a Kickstarterre, amin keresztül jelenleg is pénzbeli támogatást várnak. Ha összegyűlik egy hónap alatt 400 ezer dollár, akkor elindulhat a folyamat, melynek végén remélhetőleg egy vérbeli élőszereplős Final Fantasy 7 sorozat vár ránk. A projekt finanszírozása tegnap kezdődött el és ebben a pillanatban lépi át a 4 ezer dollárt a támogatások összege, tehát van még hova. Ha befut egy-két nagyhaltól is pár komolyabb pénzcsomag, akkor lazán összejöhet. Megköszönnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)