Hirdetés

Élőszereplős sorozat készül a Final Fantasy XIV-ből

|

Hamarosan a tévé képernyőkről néznek vissza a macskalányok, a chocobók, és a hatalmas magitek robotok.

Hirdetés

Egészen hirtelen és meglepő a bejelentés: a Square Enix összeállt a Sony Pictures Television és a Hivemind Entertainment csapatával, hogy elkezdjék a munkálatokat egy Final Fantasy XIV sorozaton. A helyszín Eorzea lesz, a sztori pedig egy új történetszálra fókuszál majd, ami persze rengeteg kérdést felvet bennünk, de válaszokra még ne nagyon számítson senki.

Hirdetés

Egyelőre nagyon kevés részletet tudunk, de annyi biztos, hogy a középpontban a mágia és a technológia mellett álló szélsőséges csoportok közti konfliktus áll majd. Mivel még az egész projekt a tervezés korai fázisában van, így sem a főszereplőket nem ismerjük, sem azt, hogy hol lesz majd látható a széria. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a Hivemind sokat dolgozott a Netflix és az Amazon embereivel, így várhatóan egy streaming szolgáltatásokra szánt sorozat lesz.

A hivatalos közlemény szerint lesznek hatalmas magitek gépek, léghajók, chocobók, mágia, és néhány főbb szereplő is feltűnik majd. Mivel egy MMORPG-t dolgoznak fel, így évekre elég alapanyagból meríthetnek, nagyon reméljük, hogy ez nem egy újabb elbénázott játékadaptáció lesz, a projektben résztvevő csapatok alapján van okunk bizakodónak lenni.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Milyen sorozatot tudnátok elképzelni a Final Fantasy XIV világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)