Hirdetés

Final Fantasy XV - nem váratott sokáig magára a felnőtt filmes paródia

|

Valószínűleg senkit sem lep meg, hogy a Brazzers elkészítette a saját verzióját a Final Fantasy XV kapcsán. Lassan tényleg minden videojáték erre a sorsra jut.

Hirdetés

Azok után, hogy mekkora a kereslet a Minecraft és a Pokémon felnőtt filmes átiratai iránt, egy másodpercig sem döbbentünk meg azon, hogy a Final Fantasy XV is megkapta a saját korhatáros paródiáját. 

Cindy Aurum, a Final Fantasy XV csinos szerelője már a játékban is olyan öltözetet kapott, ami láttán simán odaképzelhetnénk a képernyő aljára egy Brazzers logót. A felnőtt filmekre szakosodott cég nem is habozott sokáig, és az ő főszereplésével gyorsan elkészítették a Final Fantasy XV korhatáros adaptációját. Amikor a pokémonos témát merítették ki, talán jobban értetlenkedhettünk, hiszen akkor az is kiderült, mekkora tömegeket érdekelnek a sárgára és kékre pingált hölgyek. Most viszont Cindy Aurum már a játékban is ilyen gúnyában kezeli a töltőpisztolyt, így szinte várható volt a dolog:

A Full Service Station névre keresztelt paródiát természetesen nem linkelem most nektek, de az internet országútjait járva biztosan hamar megtaláljátok ti is, ha ez érdekel benneteket. Annyit azért megmutatok, hogy ilyen "minőségi" animált szörnyekkel is harcolnak majd benne a főhősök:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)