Hirdetés

Fire Emblem: Three Houses - szexuális visszaélés vádja miatt leváltják az egyik szinkronszínészt

|

Chris Niosi olyannyira nem tagadta a vádakat, hogy hosszú posztban kért bocsánatot minden egykori barátjától és barátnőjétől.

Hirdetés

Rövid időn belül másodszor fordul elő, hogy egy játékban szinkronszínészt kell cserélni, mert a korábbi munkatárs tettei vállalhatatlanok a kiadók számára. A Judgment után a frissen megjelent Fire Emblem: Three Houses esetében lesz változás.

Hirdetés

A férfi Bylethet szinkronizáló Chris Niosi még július 17-én tett közzé több posztot Tumblr oldalán, melyekben személyesen szólítja meg azokat, akiket élete nagy részében valamilyen módon, elsősorban verbálisan, részben szexuálisan bántalmazott, vagy valamilyen formában nem bánt velük megfelelően. Részletesen leírja, pontosan miket tett, és külön kijelenti, hogy nem PR-trükkről van szó, nem magát akarja áldozatnak beállítani, csak úgy gondolta, hogy ez lehet az első lépés a jobb emberré válás útján.

A Nintendo most egy közleményben jelentette be, hogy Niosi karakterének hangját egy későbbi frissítéssel Zach Aguilaréra cserélik, akit már a Fire Emblem Heroes alábbi videójában is hallottunk.

Niosinak így valószínűleg új munka után kell néznie, nem látják majd szívesen a videojátékiparban. A játék értékéből persze semmit nem vesz el ez az ügy, az ugyanúgy lenyűgöző.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)