Hirdetés

Végre tényleg elkészül a Five Nights at Freddy's film?

|

Miután a Warner két éve csak ül a jogokon már le is mondtunk a dologról, de most, mivel a Blumhouse kezébe került a projekt, talán tényleg beindulhat valami.

Hirdetés

Mióta megjelent az első Five Nights at Freddy's még 2014-ben, azóta a kiáltoznak a rajongók egy filmadaptációért. A sztori tényleg jó alapot nyújtana, de mióta a Warner 2015-ben megszerezte a jogokat, nem igazán mutatták jelét sietségnek, így nem is reméltük már, hogy valaha lesz bármi az egészből.

Ezt gondoltuk egészen addig, amíg Scott Cawthon fel nem lépett Twitterre, és ki nem rakott egy képet. Az üzenetben egyetlen kép van, amin jól láthatóan ott a Blumhouse logója, és egy Freddy feliratú szék. Ugyan ez az egy poszt még nem számít hivatalos bejelentésnek, azért nem is áll nagyon messze tőle.

Ennyiből nyilván nem derül ki, hogy mi lett a Warner Bros.-nál lévő jogokkal. Lehet, hogy átvették tőlük, lehet hogy csak engedélyt kaptak a projekt tetőaláhozásához, de akárhogy is, a Blumhousenál jó kezekben lesz a film. Már csak azt reméljük, hogy ott el is készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)