Hirdetés

Folytatást kap az Assassin's Creed IV: Black Flag

|

Nem a Black Flag 2-t kapjuk meg, de ismét Edward Kenway áll majd az új történet középpontjában.

Hirdetés

Tíz év eltelt azóta, hogy az akkori konzolgenerációval, a PlayStation 4-gyel és az Xbox One-nal együtt megérkezett az Assassin's Creed sorozat egyik legjobb része, a Black Flag, ami a kiváló időzítés, a kalózos téma, és az érdekes újításai miatt óriási sikert aratott. Folytatása, a Unity már teljesen más korban és helyszínen játszódott, viszont akinek a Karib-térség hiányzik, most visszatérhet oda - de sajnos nem egy játékban.

A Ubisoft a koreai Webtoonnal kötött megállapodást, akik a Black Flag történetét egy képregénysorozatban kívánják folytatni.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Forgotten Temple a Black Flag eseményei után játszódik, és szerephez jut benne Noa, Edward Kenway koreai-amerikai leszármazottja, aki - nem meglepő módon - az Éden darabjait kutatja. Az első rész április 24-én lesz elérhető a Webtoon alkalmazásában, aztán 149 másik követi heti rendszerességgel, három évadra szedve.

Edward így néz majd ki:

Szerintetek van olyan kor vagy téma, amihez érdemes lenne még visszatérni? Várjátok már a Bagdadban játszódó Mirage-t?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)