Hirdetés

Folytatást kaphat az Uncharted film

|

A Sony hosszútávra tervezne Tom Hollanddel.

Hirdetés

Minden rossz előjel ellenére meglepően élvezetes lett az Uncharted film, csak túl kellett lendülnünk azon, hogy a játékokban megismert Nathan Drake egészen máshogy néz ki a filmben, és a történetben is inkább kikacsintások idézik meg a játékokat.

The Ankler most arról írt, hogy a Sony szeretne több folytatásra is leszerződni Tom Hollanddel, a filmes részleg ügyvezetője, Tom Rothman pedig izgatottnak tűnt egy esetleges folytatás kapcsán a nemrégiben a kollégáinak küldött memójában.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy 400 millió dolláros bevételt hozott az Uncharted, érthető, hogy a Sony nem akarja elengedni egy film után, és Holland is úgy nyilatkozott korábbi interjúkban, mint aki esélyesnek tart egy folytatást. A stáblista utáni jelenet szintén Nathan és Sully visszatérésére utalt. Valószínűleg azon múlik, hogy be tudja-e ütemezni más projektjei mellé. 

Ti szívesen látnátok egy folytatást? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)