Hirdetés

Folytatódhat a Hősök sorozat a Microsoft jóvoltából

|

A sci-fi sorozat a tervek szerint újraindulhat, ezúttal nem TV-n, hanem az új Xbox-on.

Hirdetés

A Hősök sorozat rajongói örülhetnek, a négy évados sorozat most talán visszatérhet új epizódokkal. A TVLine.com szerint a Microsoft égisze alatt újraindulna a sorozat új hősökkel, új történeti szálakkal, amiben viszontláthatjuk a sorozat eredeti szereplőit is néha. Már április elején tudtuk, hogy a Microsoft nagyobb hangsúlyt fektetne az új Xbox médiaszolgáltatásaira, miután megszabadultak a Mediaroom nevezetű IPTV-jüktől is, ezért is szeretnék a Hősök új részeit exkluzív tartalomként megjelentetni az új generációs Xboxon.

 

„A Mediaroom eladásával a Microsoft minden televíziós erőforrását az Xbox-nak szenteli, melynek feladata az lesz, hogy prémium szórakoztató eszközzé váljon, konzolon, telefonon, PC-n és táblagépeken is”- mondta Yusuf Mehdi, a Microsoft vállalat alelnöke. Heroes rajongók, örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)