Hirdetés

Folyton afroamerikait csinálnak xQc-ből a 2K kosaras játékai, a streamer tett most egy próbát az NBA 2K24-gyel is

|

A 2K Games még mindig nem mondott le az arcleolvasáson alapuló karakterkészítésről, miként xQc sem mondott le arról, hogy saját magát lássa viszont a játékban.

Hirdetés

Lassan szép hagyományává válik xQc műsorának, hogy amikor megjelenik egy NBA 2K epizód, akkor leül és megpróbálja megalkotni benne saját magát a játék arcbeolvasó funkcióján keresztül. A 2K Games sportjátékai még mindig tartalmazzák ezt a bizonyítottan kétes eredményeket produkáló funkciót, ami elvileg leolvassa a játékos arcát, és az alapján építi fel az adott avatárt.

Az elmúlt években rengeteg rémálmot köszönhettünk ennek az apróságnak, de se a 2K Games, se xQc nem mondtak le róla.

Hirdetés

A 2K19 óta xQc minden alkalommal megpróbálja beolvastatni az arcát, hogy aztán a nézőtábor sírva röhöghessen az eredményen. A tartalomgyártó videós szerkesztője össze is rakott egy válogatást, benne az elmúlt évek borzalmaival. Természetesen a végére tartogatta a legfrissebb próbálkozást a Steamen durván lepontozott NBA 2K24-gyel .

Az arcbeolvasás egy olyan próbálkozás volt, amit a 2000-es évek eleji bukások után a játékfejlesztők szépen hátrahagytak. Az, hogy a 2K nem adja fel egyszerre nagyon cuki, és egy picit idétlen. Mi viszont már hiányolnánk, ha egyszer csak kiszednék belőle.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)