Hirdetés

Fontos mérföldkövet ért el a Ghost of Tsushima film

|

A John Wick filmeket jegyző Chad Stahelski helyzetjelentést adott az adaptációról.

Hirdetés

A Sonynál számos videojátékos film és sorozat készül a háttérben, amelyek között szerepel a Ghost of Tsushima feldolgozása is. Chad Stahelski (John Wick-filmek) a Hegylakó reboot mellett ezzel van elfoglalva, és az már korábban kiderült, hogy nagyon különleges projektről van szó, hiszen a Sucker Punch szamurájos játékának filmváltozata japán színészekkel, japán nyelven készülhet el, ráadásul a fekete-fehér Kurosawa módból is ihletet meríthet - amiket állítólag a Sony is támogatott. 

Pár hónapja aztán az is kiderült, hogy több film és sorozat is megvalósulhat a Ghost of Tshushima alapján, szóval van miért izgatottnak lenni, de először még a legelső filmnek kell elkészülnie. 

Hirdetés

Stahelski a Screen Rantnek nyilatkozva árulta el, hogy a Ghost of Tsushima film fontos mérföldkövet ért el, és a színészek jelenleg is tartó sztrájkja ellenére jól állnak a projekttel: 

"Van egy forgatókönyvünk, és nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy minden összeálljon. A fejlesztés mindig trükkös. A stúdiók, a sztrájkok, a rendelkezésre állás és a felderítés. A dolgokat akarattal kell létrehozni. Azt hiszem, a két projekt, ami a legközelebb áll hozzám és a legjobban érdekel, az a Hegylakó és a Ghost of Tsushima. Mindkettő elképesztő, csodálatos alkotás, a Ghost története ráadásul az egyik örökös kedvencem."

Az egyelőre nem derült ki, hogy kit szemeltek ki a főszerepre. Stahelski korábban azt találta mondani, hogy reményei szerint nem csak elérik, de felül is múlják majd a Ghost of Tshushima játék csodálatos látványvilágát a filmváltozattal, amivel rendkívül magasra teszik a lécet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)