Hirdetés

Fontos részletet tudtunk meg a Hitman fejlesztőinek új fantasy RPG játékáról

|

Az IO Interactive-nál most egy James Bond-címen dolgoznak, de utána a kardoké és a szörnyeké lehet a főszerep.

Hirdetés

Még márciusban számoltunk be róla, hogy az IO Interactive fejesei már tudják, hogy milyen lehet majd az egyelőre Project 007 címen futó James Bond-játék. Most viszont egy másik alkotásról lesz szó, amelyet a titokzatos Project Dragon fedőnéven emlegetnek, és egy lövöldözős RPG-játéknak ígérkezik. Ez ügyben van némi kavarodás az éterben, az IOI ugyanis korábban bejelentett egy fantasy szerepjátékot, amit hivatalosan még nem kapcsoltak össze a Project Dragonnel.

A zavar oka az, hogy a Kaland, Játék, Kockázat könyvek által inspirált műre akkor Project Fantasy néven hivatkozott az IOI néhány éve megnyitott barcelonai stúdiója.

Hirdetés

Mindenesetre az Activision-Blizzard felvásárlásával kapcsolatban a Microsoft ellen indított per dokumentumaiból derült ki, hogy a Project Dragon PC-re és Xbox Series X|S konzolokra készül, méghozzá az Xbox Game Studios Publishing égisze alatt, így joggal feltételezhető a Microsoft-exkluzivitás. Legalábbis 2021-ben még ez volt az állás, azóta persze megváltozhatott a helyzet, új irányt vehetett a fejlesztés, más kiadó kerülhetett a képbe, és akár a támogatott platformok köre is átrendeződhetett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)