Hirdetés

Ebben a kocsmában ingyen ihat, aki nyer Fortnite-ban

|

Zseniális marketingfogással vonzza be a fiatalokat egy angol kocsma menedzsere.

Hirdetés

A Fortnite Battle Royale jelenleg a világ egyik legnépszerűbb játéka, szóval érthető, hogy sokan szeretnének hasznot húzni az orbitális méretű közönségéből, de egy angol kocsmatulajdonos még ezt is igen egyedien közelítette meg.

Hirdetés

Huddersfield városában található az a kocsma, ahol egy nagyon egyszerűnek hangzó, de annál nehezebb kihívással várják a vendégeket: aki megnyer egy Fortnite meccset a kiálított projektoron, az 30 font értékben fogyaszthat a pultnál. A tulaj szerint meglepően népszerű az akció, viszont ahhoz képest még nem nyertek sokan:

Eddig nagyjából 300 meccs ment le, de csak két győzelem volt.

Valóban nagyobb nyerési arányra számíthatnánk, de az is lehet, hogy az első pár kör ital után már nincs annyira résen az ember. Ti megállnátok a helyeteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)