Hirdetés

Nagyon egyszerűen szerezhetünk ma egy Star Wars-os glidert a Fortnite-ban

|

Mindössze csak online kell lennünk a megfelelő időpontban, és máris a miénk egy nagyon menő cucc.

Hirdetés

Hamarosan mozikba kerül a Skywalker kora, így érthető, hogy világszerte rengetegen égnek most Star Wars-lázban, köztük az Epic Games is. Nemrég például a filmhez kapcsolódó kozmetikai cuccokkal bővült a Fortnite Battle Royale, de ezzel bizony közel sem ért véget a crossover.

Hirdetés

Ahogy az már kiderült korábban, ma különleges esemény lesz a Fortnite-ban, ugyanis a játékosok belenézhetnek egy picit a jövő héten debütáló filmbe, így elsőként láthatják az egyik jelenetét. Erre magyar idő szerint este 8 órakor kerül sor Risky Reelsnél, és már csak azért is megéri elmenni rá, mert különleges ajándékkal jutalmaz mindenkit az Epic. Egészen pontosan egy olyan gliderrel, amit Kylo Ren TIE Whisper típusú űrhajója ihletett.

A cucc megszerzéséhez nem is kell nagyon megerőltetnünk magunkat, ugyanis mindössze annyi a teendőnk, hogy belépünk a játékba az esemény ideje alatt és részt veszünk a különleges vetítésen, és máris miénk a glider. Ennyit mindenképp megér az, hogy egy menő űrhajón lógva érkezzünk meg a battle royale mód szigetére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)