Hirdetés

Harley Quinnhez és a Ragadozó madarakhoz kapcsolódhat a következő nagy Fortnite crossover esemény

|

A Twitteren üzengetett egymásnak a Warner Bros. és a Fortnite, amiből arra következtethetünk, hogy a népszerű battle royale ismét egy moziból merít majd.

Hirdetés

Nem áll távol az Epic Gamestől, hogy éppen népszerű játékokból, sorozatokból és filmekből származó crossoverekkel tegye még népszerűbbé a Fortnite-ot, hiszen láthattunk szereplőket és kiegészítőket többek között a Batmanből, a Borderlandsből, a Star Warsból vagy épen a Stranger Thingsből. Úgy néz ki, hogy a következő nagy dobásuk a hamarosan debütáló Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című mozihoz fog kapcsolódni.

Hirdetés

A Warner Bros. éppen maximális fordulaton pörgeti Harley Quinn önálló filmjének promóját, most éppen a Twitteren tettek közzé egy rövid videót, amin a szereplők láthatók. Ami érdekes, hogy a hivatalos Fortnite oldal is hagyott egy kommentet a bejegyzés alatt, azzal a megjegyzéssel, hogy "Hamarosan találkozunk, Harley!"

Mivel a Ragadozó madarakban a DC univerzum sok ikonikus szereplője feltűnik, így nem rossz választás, hogy elhozzák őket a Fortnite-ba is. Már látjuk magunk előtt, ahogy Harley Quinn jellegzetes kalapácsával esik egymásnak a nép a játék korai perceiben. Persze a fenti üzenetváltás még nem ér fel egy bejelentéssel, tehát érdemes a helyén kezelni a dolgot, ameddig hivatalos megerősítést nem kapunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)