Hirdetés

No Man's Sky - bájos kisfilmet készített egy apuka a lányával

|

Matt Silverman hobbija, hogy kisfilmeket csinál 5 éves kislánya, Amelia közreműködésével. Ezúttal egy sci-fi történetbe dobta a gyerkőcöt két vendégszereplő társaságában.

Hirdetés

A Free Dad Videos egy iszonyat aranyos YouTube csatorna, ahol Matt Silverman csodálatos munkáit láthatjuk. Ezúttal a No Man's Sky volt a téma, amit láthatóan ő is, és 5 éves kislánya is nagyon szeret.

Hirdetés

Amelia a történet szerint két társával, Austin Creeddel (Xavier Woods néven tevékenykedő birkózó) és Greg Millerrel (aki a Kinda Funny csatornáról lehet ismerős az elmúlt néhány évből) elindulnak egy küldetésre egy idegen rendszerbe. Ahogy az lenni szokott, a rutinfeladatból a vártnál izgalmasabb kaland keveredik.

Silverman egy korábbi interjúban elmesélte a videó titkait. Gyakorlatilag felvett játékmenet anyagról van szó, amire később rászerkesztette a szereplők képeit. Az eredmény elképesztően aranyos, láthatóan rengeteg meló volt benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)