Hirdetés

Egyelőre nem értjük, miért, de készül a Fruit Ninja film

|

Bár fellendült a hardcore gamereket célzó filmfeldolgozások gyártása is, ezt ellensúlyozva mozivászonra kerülnek olyan casual sikerjátékok, mint a Fruit Ninja.

Hirdetés

Néhány éve csak viccelődtünk az olyan játékok filmfeldolgozásán, mint az Aknakereső, de azóta nagyon úgy tűnik, valósággá válik például a Tetris mozi is, így már igazán nem szabadna meglepődnünk semmin. De azért a Fruit Ninja filmre nem számítottunk.

A projektről egyelőre nem sokat tudni, de az például kiderült a bejelentéskor, hogy a produkcióért Tripp Vinson, a 2015-ös Törésvonal (San Andreas), vagy éppen a Jim Carrey-féle A 23-as szám producere felel majd. Mivel a Fruit Ninjának igazán komoly története nincs, gyakorlatilag bármit kezdhet vele a csapat, így végül egy élőszereplős családi vígjáték mellett döntöttek. Az utolsó infó, ami nyilvánosságra került, az a két forgatókönyvíró személye:  J.P. Lavin és Chad Damiani korábban A feketelista című sorozat egyik részén dolgoztak együtt, illetve jelenleg a Hogyan éljünk túl egy kerti törpe támadást című könyv filmváltozatához írnak forgatókönyvet.

Mit gondoltok, sikerülhet kihozni egy jó vígjátékot a Fruit Ninja alapötletéből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)