Hirdetés

Fruit Ninja film - a Gyűrűk Ura filmek stúdiója készíti

|

Újabb részletek derültek ki a Fruit Ninja filmváltozatával kapcsolatban, így már egy kicsit közelebb kerültünk ahhoz is, hogy ez mégis mi a négyfelé szelt görögdinnye lesz pontosan.

Hirdetés

Miközben egyre több filmfeldolgozás célozza meg a hardcore gamereket (például a már megjelent Warcraft és a még hátralévő Assassin's Creed), addig sorra készülnek a casual játékok adaptációi is, mint amilyen az idei Angry Birds, vagy éppen a formálódó Fruit Ninja. 

Mivel a Fruit Ninjának nincs komoly története, ezért a májusi bejelentés óta sem tudtuk eldönteni, hogy miről fog szólni a filmváltozat azon kívül, hogy egy élőszereplős családi vígjátékot szeretne a koncepcióból formálni a két forgatókönyvíró, J.P. Lavin és Chad Damiani (A feketelista c. sorozat egyik részén, illetve a Hogyan éljünk túl egy kerti törpe támadást című könyv filmváltozatán dolgoznak) és Tripp Vinson (Törésvonal, A 23-as szám) producer.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a megfilmesítési jogokat a Gyűrűk Ura és Hobbit filmeket is jegyző New Line Cinema szerezte meg, amellyel a producer már többször is dolgozott együtt, például a Törésvonal és az Utazás a Föld középpontja felé esetében. 

A sztoriról annyit tudtunk meg, hogy egy csapat számkivetettről szól, akiket Fruit Ninjákká képeznek annak érdekében, hogy megmentsék a világot. Ilyen eredeti és hiánypótló ötletet rég hallottunk, az már biztos. Szerintetek mi sül ki ebből az egészből? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)