Hirdetés

Csodálatos videóval válaszolt a közösség Trump erőszakos játékos összeállítására

|

Nem volt nagyon elegáns egy olyan videóval bemutatni a videojátékok erőszakosságát, amelybe erősen szélsőséges jeleneteket gyűjtöttek össze. Egy montázs megmutatja az ipar egy másik oldalát.

Hirdetés

A múlt héten nem csak a Fehér Házban tartott, az erőszak és a videojátékok kapcsolatáról szóló meetingen résztvevők láthatták az ott levetített anyagot, hanem mi is. A játékosok természetesen nem voltak elragadtatva.

Hirdetés

A Games for Change csatornájára a napokban felkerült egy összeállítás, ami válasz a Trump-féle egyvelegre. A készítők célja volt, hogy ugyanolyan hosszúságban mutassák be a videojátékok másik oldalát, rávilágítsanak arra, hogy a fejlesztők és a játékosok is többek annál, aminek a prezentáció bemutatja őket. Az alább látható videóban feltűnik az Abzû, a Horizon Zero Dawn, a Never Alone, Brothers: A Tale of Two Sons, a Mirror's Edge: Catalyst , a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, a Firewatch, az Ori and the Blind Forest, a Fortnite, a The Last of Us, a Minecraft, a Rime, az Overwatch, a LittleBigPlanet 3, a Journey, a Portal 2, a Monument Valley, a Celeste, a Shadow of the Colossus és a Life is Strange is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)