Hirdetés

Gameplay: The Movie - így kell dokumentumfilmet csinálni a játékokról

|

Még nem is láttuk a filmet, de már most biztosak vagyunk benne, hogy ütős lesz. Az animációk miatt.

Hirdetés

Gameplay: The Movie címmel készül dokumentumfilm a videojátékok történetéről, egészen egyedi stílusban. A filmben a játéktörténelem korai szakaszának fontos szereplőivel készült interjúk kapnak helyet, megszólal például John Romero, az Atari alapítója, Nolan Bushnell, vagy a Bethesda egyik kulcsfigurája, Todd Howard.

Ezeket aztán külön a filmhez készített animációs betétek kötik össze és illusztrálják. Ezek elkészítése azonban nem volt egyszerű, ennek köszönhető, hogy a film elkészítése több, mint öt évet vett igénybe. Ezekből az animációs részekből kaphattok egy kis ízelítőt az alábbi videóban.

Gameplay: The Movie /// 2D Animation Montage from Felipe Vargas on Vimeo.

A film hivatalos oldalán nincs még konkrét megjelenési dátum, viszont már többször látható volt különböző előzetes vetítéseken, más rendezvények részeként. Addig is íme a Gameplay: The movie trailere.

Nektek melyik játékokhoz kapcsolódó dokumentumfilm tetszett a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)