Hirdetés

Nagyfelbontású gamer háttérképek - itt az ehavi ingyenes adag

|

Unod már a háttered? Itt van egy újabb adag gamer háttérkép, amin jól érzik majd magukat az ikonjaitok.

Hirdetés

Már, ha vannak, ugye. Én kényesen ügyelek, hogy soha semmilyen ikon se legyen az asztalon, de ez valószínűleg megint az én hülyeségem.

A GameWallpapers.com ebben a hónapban is küldött nekünk egy szép nagy csokor gamer háttérképet, amik 2560x1440-es felbontásukkal még a legmackósabb kijelzőket is átérik. Most különösen kemény a felhozatal, a Might and Magic Heroes, a Rome 2: Total War és Guild Wars 2 mellett kaptunk egy gyönyörű - és sokak számára ismerős - Bioshock grafikát, illetve egy remek képet a hamarosan megjelenő This War is Mine-ból. Én cseréltem is a Destinys hátteremet.

A technika csodájának köszönhetően, ha a képekre kattintasz, nagyobban is megnézheted őket. Ha mindegyik tetszik, akkor pedig innen letöltheted őket (vigyázat, a letöltés azonnal megindul).

Ha lemaradtatok volna a korábbi csomagokról, akkor itt, itt és itt megtaláljátok őket. Nektek mi most a háttérképetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)