Hirdetés

A barátok által összerakott RPG-re épülő online legénybúcsú minden gamer álma

|

Akkor tudod, hogy remek barátaid vannak, ha elmaradt legénybúcsúd helyett felépítenek neked egy teljes kalandjátékot, amit online végig is játszhatsz.

Hirdetés

A koronavírus sok ember tavaszra és nyárra betervezett programját húzta keresztül, ezek között rengeteg esküvő, leány- és legénybúcsú is akadt, melyeknek most új időpontot kell találjanak. Voltak viszont olyanok is, akik új perspektívákat láttak meg a videochat alkalmazásokban, és segítségükkel megcsinálták az egyik legmenőbb legénybúcsút, amit valaha láttunk.

Hirdetés

Redditre került fel a videó, mely összefoglalja azt a '90-es évek RPG-igre hajazó kalandot, amivel barátai meglepték a férfit, akinek a COVID-19 járvány miatt maradt el a legénybúcsúja, a kreativitásuk előtt pedig csak a legmélyebb tisztelettel tudunk adózni.

A játékos (vagyis az ünnepelt) egy kis távirányíthatós autóval járhatta be azt a kartonból és egyéb kellékekből felépített világot, melyben az NPC-ket és az ellenfeleket barátai játszották el. Minden fantasy és szerepjáték rajongónak melegen ajánljuk a következő videót:

A teljes kaland élőben zajlott, tehát a szereplőknek folyamatosan át kellett öltözniük, hogy a megfelelő jeleneteket és csatákat valósíthassák meg, melyekből volt egy pár. Külön elismerést érdemel, hogy HP elixír helyett kézfertőtlenítőt, pénz helyett WC papírt gyűjthetett a hős, a főgonoszt megtestesítő fekete lovagot, pedig természetesen Covidnak hívták. 

Akiket esetleg érdekel a kaland technikai háttere, illetve, hogy milyen előkészületekre volt hozzá szükség, azoknak a Redditen közzétett videó alatt érdemes szétnézni, ahol az egyik kreatív barát részletesen mesél, hogy hogyan hívták életre ezt a fantasztikus legénybúcsút.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)