Hirdetés

Tíz év börtönt kapott a videojátékboltokat fosztogató fegyveres

|

Majdnem 40 millió forintnyi konzolt, játékot és készpénzt lovasított meg a GameStop üzleteiből a 28 éves férfi, mielőtt lekapcsolták. Egy darabig nem tud majd játszani.

Hirdetés

Noha kétségtelenül aláírjuk, hogy nem olcsó egy játékkonzol, mégsem annyira kényelmes kirámolni egy játékboltot, a méret és súly összevetve az értékkel nem a legszerencsésebb kombó. A 28 éves Frederick Lopez valamiért mégis úgy gondolta, hogy a GameStop üzleteinek fosztogatására adja a fejét, de a rendőrség természetesen lekapcsolta.

Hirdetés

A rablások nagyon hasonlóan zajlottak: este bement az üzletbe, előrántott egy pisztolyt, majd a dolgozókkal zsákokba pakolta a boltban lévő konzolokat és játékokat, valamint az ott lévő készpénzt. A rendőrségi jelentés szerint a dolgozókkal cipeltette ki a zsákmányt a furgonjához, majd elhajtott. Ezzel a módszerrel majdnem 40 millió forintnyi szajrét szedett össze, de azt nem tudjuk, hogy hogyan tervezett megszabadulni ilyen mennyiségű árutól. 

Miután a rendőrség figyelmét is felkeltették a sorozatos bűncselekmények, gyorsan a nyomára bukkantak az elkövetőnek, akit 2019 tavaszán le is tartóztattak. A bíróság most hozott ítéletet az ügyében, és 10 év letöltendő börtönbüntetést kapott Lopez, aki egy jó darabig így nem jut majd játékhoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)