Hirdetés

A GameStop szivárgás valószínűleg nem egy Splinter Cell bejelentésre utal

|

Elérkeztünk az évnek arra a részére, amikor mindenki vagy E3-as bejelentésről, vagy E3-as bejelentés szivárgásáról beszél. Elvileg ezúttal azonban kicsit mellélőttek a bizakodó rajongók.

Hirdetés

A GameStop kínálatában nemrég felbukkant egy Splinter Cell Sam Fisher éjjellátó replika, ami E3-as listázással került fel az oldalra. Természetesen egyből beindult a széria kedvelőinek fantáziája, és rögtön egy új epizód bejelentését vizionálták. A jelek szerint azonban korai volt az öröm. 

Hirdetés

Régóta szólnak a pletykák esetleges Splinter Cell folytatásról, így nem lennénk meglepve, ha Sam visszatérne a nyugdíjból. Ettől függetlenül érdemes hozzátenni, hogy a listázásban a Splinter Cell: Blacklist is szerepel. Tehát a termék adatlapján vagy az E3-as jelzés volt a tévedés, vagy a blacklistes.

Külön érdekesség, hogy a szemüvegnél ott szerepel a 2019. november 1-es dátum, ami pont péntekre esik. A kiadók tipikusan szeretik péntekre időzíteni a nagyobb címeiket megjelentetni. Mindezek ellenére azonban talán mégis az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy valójában nem az E3-hoz és nem egy új rész leleplezéséhez kapcsolódik a replika kiadása, mivel egyesek már rámutattak arra, hogy a termék képénél a Blacklist egyik promóciós anyagát használták fel. 

A remény persze még továbbra sem halt meg, de jó eséllyel nem ez a cucc vezeti fel a legújabb epizódot, már amennyiben az tényleg készül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)