Hirdetés

George Floyd tiszteletére leállnak a GTA Online és a Red Dead Online szerverei

|

A Rockstar Games így kívánja támogatni a Black Lives Matter mozgalmat, egyben megemlékezni George Floydról, akinek halálával egy óriási tüntetéssorozat vette kezdetét.

Hirdetés

Az Egyesült Államok több városában is tüntetéseket tartanak, miután nyilvánosságra került egy videó, amin az életéért könyörgő fekete férfi, George Floyd nyakán addig térdelt egy rendőr, míg Floyd meg nem fulladt. Több cég is szolidaritást vállalt, néhányan adományokkal, mások további tettekkel támogatják a Black Lives Matter mozgalmat, mely a rendszerszintű rasszizmus ellen szólal fel.

Hirdetés

A Rockstar Games ma este 8-kor lekapcsolja a Grand Theft Auto Online és a Red Dead Online szervereit, és este 10-kor indítja újra őket. Ebben a két órában egyáltalán nem lehet majd játszani, viszont a Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption 2 változatlanul futni fog, tehát offline módban mindkét játék működik. A Rockstar továbbá arra is megkérte twitteres követőit, hogy a megjelölt segélyszervezetek számára eljuttatott adományokkal fejezzék ki támogatásukat.

A héten számos rendezvényt, bejelentést elhalasztottak, és jó néhány játék frissítése késik. A kiadók és fejlesztők így szeretnének gondoskodni arról, hogy a BLM-mel kapcsolatos fontos információk több teret kapjanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)