Hirdetés

Ghost Recon Wildlands - megjelent a valódi drogkereskedelemről szóló dokumentumfilm

|

Eredetileg a játék megjelenésével egy időben tervezték a kiadását, de csak mostanra készült el a Ghost Recon Wildlands kísérőfilmje, amiben a valódi drogkereskedelemről tudhatunk meg érdekességeket bűnözők és rendőrök közreműködésével.

Hirdetés

Ugyan Bolívia tiltakozott az ellen, amilyen képet fest a drogkereskedők befolyásáról a Ghost Recon Wildlands, a dél-amerikai alvilág olykor mutat némi hasonlóságot azzal, amit a játék bemutat. A Ubisoft ennek kapcsán egy dokumentumfilm forgatására is felkérte a téma egyik szakértőjét, ami mostanra készült el.

Hirdetés

Eredetileg a játékkal együtt tervezték a Wildlands kiadását, de végül a film sokkal bővebbre sikerült, mint azt korábban gondolták, így csak november elején jelentette meg a kiadó. Az iTunes-ról és az Amazonról megvásárolható dokumentumfilmben nyolc interjút láthatunk, amiben amerikai drogellenes ügynökök, egy drogügyekben is bevetett kommandós, illetve a bűnözők oldaláról többek között egy csempész és egy bérgyilkos is megszólalt. Az alábbi trailerben a velük folytatott beszélgetésekből válogatott össze néhány szaftos részletet a Ubisoft, de azt ígérik, a teljes filmet megnézve a múlt és a jelen kokainbizniszéről és hatásairól is képet kaphatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)