Hirdetés

Goat Simulator - mennyből a kecske, lejött hozzátok jótékonykodni!

|

A Goat Simulator őrült kecskéje karácsonyi dalok elmekegésével jótékonykodik és kíván meeeeeghitt ünnepeket minden játékosnak.

Hirdetés

Felfedezetlen tehetségek járnak közöttünk és mi még csak észre sem vesszük. Nem véletlen a mondás, hogy ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan, hiszen gondoltátok volna, hogy a Goat Simulator mindenre elszánt nyelvlógató, patás fenegyereke a környék felrobbantása helyett civilben jótékonykodik és hogy mindezt karácsonyi klasszikusok imitálásával teszi?

Pedig a varázslatos "All I Want For Christmas Is a Goat" címmel megáldott, máris dupla szarvplatinás zenei album az idei ünnepek legnagyobb slágere, a gidáktól a sónyaló vén kecskékig mindenki meeeegtalálhatja benne a számítását.

Kis patás barátunk ezzel járul hozzá a svéd jótékonysági szervezet, az Action Aid kiemelten fontos munkájához, akik rendkívül hálásak minden apró segítségért, hiszen így jobbá tehetik az életet a világ legszegényebb családjainak számára.

A mekegő hős karácsonyi lemezén olyan örökzöldek hívják fel erre a fontos üzenetre a figyelmünket, mint a Silent Night, a Jingle Bells, a Holy Night és a We Wish You a Merry Christmas. A teljes albumot YouTube-on és Spotify-on is végig tudjátok hallgatni, adományozni pedig itt tudtok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)