Hirdetés

A God of War alkotója szívesen látna egy sorozatot Kratosszal

|

Cory Barlog egy Twitter bejegyzésre reagálva játszott el a gondolattal, és szerinte a szűkszavú istenség remekül mutatna egy sorozatban.

Hirdetés

Időről időre felmerül az igény, hogy jó lenne egyes játéksorozatokat élőszereplős formában is a rajongók elé tárni, de a mozifilmes próbálkozásokat eddig nem koronázta siker. A Vaják népszerűsége kapcsán (ami igazából a könyvek alapján készül, de ettől most tekintsünk el) most rengeteg szem szegeződik a sorozat műfajára, ami talán sikerre viheti, amibe annyi film belebukott: néhány remek játékadaptációt eredményezhet.

Hirdetés

A GameIndustry tette fel a kérdést Twitteren, hogy melyik videojátékos franchise mutatna jól a Netflixéhez hasonló sorozat formájában, a bejegyzéshez pedig a God of War mögött álló Cory Barlog is hozzászólt, aki szerint a Kratos bizony működne a képernyőn:

Azért gyorsan hozzátette, hogy ez nem egy bejelentés vagy ilyesmi, egyszerűen csak úgy gondolja, hogy egy sorozat nagyon illene a God of Warhoz, mivel ott is sok időt tölthetünk el a karakterekkel. 

"A játék és a sorozat olyan, mintha egy kapcsolatban lennél a karakterekkel, míg a film olyan, mint egy randi. Persze mindkettő lehet remek."

Ennek ellenére rengetegen kezdtek találgatásokba, hogy ki játszhatná Kratost, ha adaptációra kerülne a sor. Az Emmy-díjas animátor, Rob Cabrera szerint Jason Momoa lenne a tökéletes választás a szerepre, mi pedig nem tudunk vitatkozni:

Szerintetek melyik játékból lenne kiváló sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)