Hirdetés

Egy harcos amazon is lehetett volna Kratos gyermeke

|

A Santa Monica Studio fennállása huszadik évfordulójának alkalmából megosztott egy csomó koncepciós rajzot a God of War játékokhoz, melyekből néhány érdekes kulisszatitok is kiderül.

Hirdetés

Húsz éves fennállását ünnepli a God of War játékokat fejlesztő Santa Monica Studio, ami a videojátékiparban általában azzal jár, hogy a rajongók kapnak az alkotóktól valamit, amivel megköszönik, hogy ide juttatták őket. Ezúttal egy adag képet tettek közzé, melyeket a vázlatokat elkészítő művészek dobtak össze a különböző játékokhoz. Ezek között találunk egy olyat is, amely Kratos lányát ábrázolja, aki végül soha nem került be a játékokba.

Hirdetés

A God of War 3 lezárását követően tervben volt egy kaland, melyben az apja nyomdokait követően harcosként tevékenykedő hölgy az isteneket kiirtó papa keresésére indult volna. A koncepció ugyan nem valósult meg, de a modellt felhasználták a God of War: Ascension amazonjaihoz. A közönség elsőre valószínűleg nagyobb érdeklődéssel fogadta volna a dekoratív leányzót, mint Atreust, hiszen a megjelenéskor mindenkiben volt egy kis félsz az idegesítő kisgyerek archetípus miatt, de a végeredményt látva azért örülünk, hogy az alkotók végül adtak esélyt a "boy"-nak. 

Ezen kívül még rengeteg érdekes kép látott most napvilágot a sorozat különböző részeihez, ezeket is érdemes lehet lecsekkolni, ha szeretitek a szériát:

Ti megnéztetek volna egy részt, ami Kratos lányát állítja a főszerepbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)