Hirdetés

Gran Turismo Sport - valaki megvette a 12 millió forintos gyűjtői kiadást

|

A játék nagyon limitált gyűjtői kiadásába tettek még egy rakás extrát, például 12 hónap PlayStation Plust.

Hirdetés

Mindig imádjuk a megfizethetetlen gyűjtői kiadásokat, amiket nyilván csak a poén kedvéért állítanak össze a kiadók. Legalábbis nem tudjuk, lecsapott-e valaki a Saints Row IV plasztikia műtétet, vagy a Dying Light kaszkadőr kiképzést is tartalmazó verzióját.

Hirdetés

A ma megjelenő Gran Turismo Sportból egy ezekhez képest olcsó, mindössze 46600 dolláros csomagot  állított össze a Sony tajvani kirendeltsége, amire egy autógyűjtő viszonylag hamar lecsapott. A 2018-as Mazda MX-5 mellé kapott egy PlayStation 4 Prót, egy PSVR-t Move kontrollerekkel, egy Apiga AP1 versenyülést, egy Thrustmaster T-GT kormányt, egy Bravia 4K HDR TV-t, illetve 12 hónap PlayStation Plust. Milyen kár, hogy lemaradtunk róla...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)