Hirdetés

Grand Theft Auto a valóságban - ez már kevésbé szórakoztató

|

Ami egy GTA játékban egészen könnyed rutin, az a valóságban rémisztő ámokfutás. A coloradói Longmontban egy kocsilopásból groteszk jelenetsor alakult ki, itt az egész videón.

Hirdetés

Igen, tudjuk, a videojátékok erőszakossá tesznek. Ugyanakkor még a GTA játékosok is felvont szemöldökkel néznék végig, amit az alábbi videón látható idióta kocsitolvaj csinál.

Egy benzinkúton lopott egy autót. Abban volt egy 4 éves gyermek, így feltehetően emberünk bepánikolt, gyorsan lopott magának egy másikat. Azt sikerült ügyesen (folyamatosan a szembe sávban haladva) összetörni, akkor kellett egy újabb autó. Sikerült azt is összetörni, ezek után gyalogos üldözés. A kerítésen átmászással akadtak gondok, így szerencsére sikerült elkapni az ámokfutót. Nyilván az internet "Real life GTA" címmel terjeszti a történetet, de azért ezen kár lenne fennakadni, az asszociáció nem alaptalan:

Azért jó lenne, ha ilyen képsorokat csak a Rockstar készítene és nem a híradós helikopter...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)